Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Володимир Зеленски отива във Вашингтон?


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога през днешния ден може да посети Вашингтон, да се срещне с американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и да посети Конгреса, споделиха осведомени източници, представени от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8640
Това би било първото пътешестване на украинския държавен глава отвън страната му от началото на съветската инвазия.

Визитата не е публично доказана, а също така са вероятни и промени в проектите по съображения за сигурност, е декларирал един от източниците. 

Посещението на украинския водач би съвпаднало с намерението на Байдън да изпрати на държавното управление Киев системи за противоракетна защита " Пейтриът ", съобщи Си Ен Ен.

Информацията за възможното посещаване беше оповестена в началото от американския ежедневник " Пънчбоул нюз ", отбелязва Ройтерс, като добавя, че към този момент представителят на Зеленски не е дал отговор на молбата за коментар. Към момента няма отговор и от ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР